lördag 2 februari 2013 
 
Vintern rullar vidare och jag med den. Dags att ta tag i kosten och hälsan igen, jag har fortfarande livet inställt på jultider men det håller inte i längden att äta gott och röra sig lite. Nu känns det att det är dags att fylla på med ny energin för kvällarna är väldigt trötta och benen väldigt tunga. Har ni någon fantastisk idé om hur man motiverar en stendöd att se det fina i att ta ett motionspass? Förslag mottages tacksamt!
 
 
 Röjde i mina skåp här om dagen och hittade en nippertippa som ser ut att härstamma från stenåldern men är blott 3 år gammal. Hon kom till en sommar då jag läste min hittills roligaste sommarkurs och jag känner mig glad inombords då denna lady ser ut över rummet från fönsterbrädan.
 
Förra lördagen var jag på tjejfest. Såklart åt vi en massa gott, drack lite som inte var mindre gott och gapskratten duggade tätt. Vad härligt det är att få uppleva detta!  
En av oss förde på tal hur mycket vi tar för givet och ej har vett att uppskatta! Ja, hur sant är inte det. Sitter just nu och lyssnar på I och M som leker gladiatorerna med klibbiga figurer i badkaret. Måtte de aldrig tappa leklusten!
 
 Ida har tjuvstartad våren och dekorerat ägg hos en god vän. Det enkla är ofta det finaste :)
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar