lördag 19 januari 2013

Välkommen du underbara!


Där stod den, en liten blå skönhet och väntade på mig. 
Hälsingland var denna fredag onödigt kallt, minus 19 ungefär. 
Jag skyndade mig från alla goa fritidsbarn för att ila till en anställningsintervju, allt var planerat in i minsta detalj. Då jag tidigare missförstått tiden för mötet med dessa kvinnor så kände jag att det var extra viktigt att visa att jag ÄR en pålitlig kvinna, jag KAN passa tider och kan göra ett någorlunda samlat intryck på folk jag möter ... 

                   Gissa hur stendöd den lilla skit bilen var, ofantligt stendöd, fullständigt stendöd och det kändes som om klockorna stannade ... Ni vet då allt stannar, ljud försvinner och allt får ett löjligt ljusblått skimmer! Tack o lov fanns hjälp att tillgå, tre män som väntade på att barnen skulle sluta på skolan slöt upp och knuffade igång den frusna blå. Efter denna vintern har jag  snart en handfull stjärnor att tända på himlen, tackvare detta skrälle till bil som jag har i min ägo. Den är billig för tillfället kan jag säga! Snudd på gratis. Ett stort tack till alla er som stannar och hjälper till då ni uppfattar att det behövs!  

Efter denna skräck upplevelse så var det så skönt att se dessa vackra blå! Årets första pärlhyacinter har därmed flyttat in i lilla gula huset, det brukar gå åt några krukor här innan den riktiga våren kommer!  I fönstret står mina favorit ljusstakar och strax intill ligger ett vackert hjärta av keramik som påminner mig om en av mina speciella vänner. En vacker dag står jag på din trappa och förväntar mig den där koppen kaffe. Men jag har många vackra dagar kvar att välja på så jag säger inte vilken. 


Så har vi då de där yra, babblande och underbara. Det spelar inte så stor roll 
hur jag fixar och trixar så ser mitt hem inte riktigt bra ut innan de har piffat det där sista. Ett Pippihus
Tommy och Annika på ljusbrickan, en pingvin vid laptopen och ett nysovet nattlinne i soffan. 
Mitt hem får inte rätta värmen utan dem, vi får inte glömma Mannens strumpor under stolen heller :) 


What I love most about my home is the people I share it with. Säg det bättre den som kan! ...... och intervjun gick bra också så nu tänker nog Britta om inför närmaste framtiden. Jag tror jag tänker om, tänker nytt och tror jag tycker om det :)

Ha den en bra fortsättning på helgen! Ut och njut innan polarvindarna återvänder!
//Kram från Liten Britta  1 kommentar: