onsdag 1 augusti 2012

Mellan himmel och hav!


Lyckosucken gick inte att hålla tillbaka!
Morgonvy vid Hölick.
 Några intensiva men underbara dagar har passerat. Jag sitter nu och försöker summera detta i ett inlägg, ett endaste och funderar på hur det ska gå till. Ibland lyckas man klämma in mer på en vecka än vad som annars sker på ett par månader. Men jag får kanske ta det från början ...

"ho ho ho, now we´re coming to get you...!"
Så lät meddelandet på Facebook, tur att det stod där dagen efter annars hade jag nog fått frossa!

Det största och allra vackraste tacket till
er, mina vänner!
... Allt började i fredags då TRE TOMTAR kom och kidnappade mig .. Jag tänker inte skriva vad för slags tankar som flög i mitt huvud innan jag kom på vad detta handlade om, då skulle bilden av en fördomsfri, lite halvsmart och from Britta bli lite naggad i kanten. .. Men efter att chocken lagt sig, ja då var det idel solsken! Picknick, opera och massage, för att inte tala om maten!
Behöver jag säga att jag njöt varje minut! Att sedan skaka lite rumpa på dansgolvet med våra män, det var en upplevelse i sig men sen var min energi slut.

Liten Britta orkar inte hur mycket som helst ;)
Lördagen gick åt till återhämtning ... och till att försöka förklara för barnen vart tomtarna tagit lilla mamma :) Men då jag ändå hade ångan uppe så gick förvandlingen smidigt över till troll :D Jag och glada lurvpåsar itog oss trollrollen på söndagen och anordnade trollstig till barnen då det var marknad i byn. Måste erkänna att jag njuter oförskämt mycket av att springa i skogen och busa med barn, man ska ju i alla fall föreställa en 40-åring menar jag. Men vet ni, det bjuder jag på!

Så blev det måndag i lilla gula huset ...Bara för att han är den han är ...


Då kommer jag in på det där natursköna området. Mannen och jag har i dagarna varit gifta i ett år. Vi minns ibland tillbaka på den dagen och kan fortfarande få rysningar och hysteriska fnitter anfall. Det var en härlig kväll då nära och kära förväntade sig en 40 års fest och fick det i kombination med vårt bröllop, här i vår trädgård. Jag kommer nog skicka ett tack till de som var med, detta varje år till dess jag inte kan längre, det var så roligt!

Å mannen ... mmm han är min och den finaste ... och Hornslandet, det sägs vara en plats för alla men jag vet, det är bara vårt, mannen och mitt paradis på jorden. Här kan vi insupa salta vindar, solmogna hallon och vara ensam i hela världen. Vi kan tänka oss att dela det med en och annan segelbåt i fjärran och några måsar men där slutar allemansrätten att gälla .. det bara är så .... Vi, vågorna, himlen, måsarna och vinden. Mer begärde vi inte en dag som denna .... en dag som över gick i kväll och nästan natt innan vi kom åter till stugan ...


Vi kommer tillbaka, alltid!

Vi hann med Kuggören innan vi återvände hem till lilla gula huset. Ja, så kom de där suckarna igen utan attjag kunde hejda dem. Det är så vackert på denna plats!

Jag tog djupa andetag som för att få in så mycket vackert i kroppen som möjligt .. jag tror att det fungerade.

... och än är inte veckan slut .. fortsättning följer!

Kram!

På skylten står det "Kyrkans Hus" ... sällan har jag
kissat så vackert :)


4 kommentarer:

 1. vackra bilder som vanligt, du skulle ha blivit naturfotograf kvinna! hoppas d går bra på nya jobbet! kramelikram /Carlsson ;)

  SvaraRadera
 2. måste tydligen va anonym??! för int vet jag va jag har för webbadress e! funkade inte m mejladressen heller :/
  / Carlsson

  SvaraRadera
 3. Så anonym är du inte för mig, Carlsson med C :)

  Kram på dig!//Britta

  SvaraRadera
 4. höhö, förstod ja väl! =D

  SvaraRadera