fredag 14 september 2012

Veckan som gick och det med raketfart!

I tisdags hade vi vår årliga höstvisning, visst låter det fint? :) Men då detta är andra året så borde man ju kunna skriva så ... Här minglades, tippades och mystes i alla skrymslen här i gula huset. Vi hade laddat med ljusdekorationer, lyktor mm. Det känns lite konstigt men nu har vi faktiskt börjat tänka jul trots att SMHI håller fast vid att det fortfarande är sommar. ...

Jag har lånat några bilder av min trogne vän och vapendragare Ann-Louise. Även om jag har slut på energin så finns det ju alltid talande bilder!

Tjofredag på er och ha det gott! Lite extra tänker jag på mina galna kamrater som gör Stockholm i helgen men det utan en sliten Britta! Men tider skola komma då jag åter hittar orken! Nu ropar soffan på mig så innerligt så jag kan inte motstå den längre!

Kram på er från liten Britta och låter er nu inspireras av våra alster!


Altanbordet dignade under alla betongprodukter!

Rönnbär och betong med lite mossa, kan inte bli annat än rätt!


Hjärta med en liten ängel ....

... och betonghönan har värpt!

2 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Vilka fina grejjer ni gör!

  Fredagar är alltid lite tröttdag, eller hur? Vi har käkat tacos - barnen spelar Just Dance på Nintendo Wii. Maken och jag dricker lite vin... Helt perfekt fredag med andra ord..

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 2. Jag hade velat vara där och myst med er, men tiden ville inte räcka till för mig. Det får bli nästa gång. Mys i soffan! Jag ligger och myser bredvid en snarkande Edvin. Kram

  SvaraRadera